RACONS PER A UN TREBALL TRANQUIL

Cada racó de la masia s’ha treballat al mínim detall. Des del vell celler que li ha valgut l’esment en la biennal d’arquitectura, al pati porticat o els jardins. La família que des de fa segles viu en la masia s’ha reservat les dependències superiors i les plantes baixes es destinen a reunions, grups i convencions.

En Campau també treballen ara per rehabilitar l’antiga cuina de la masia i nous cellers que encara conserven les barriques de vi. <Es tracta de crear espais agradables que permetin les reunions>. En les rehabilitacions s’intenta conservar al màxim la pedra original i els sostres de fusta.

La masia no disposa de servei d’habitacions, però té relació amb hotels de l’estil i de la zona que també han recuperat històrics edificis. Segons s’ha explicat, no es descarta habilitar unes antigues dependències dels animals de la masia com a habitacions individuals. Sempre, no obstant això, amb el concepte de reunions de treball, convencions o presentacions com les quals ja es preparen dels últims models de vehicles.